NUFFNANG

Wednesday, September 16, 2015

Penyamaran Yang Menjadi....

Hai semua.. rasenye dah bersawang dah blog ni tak diupdate.. hehe dah nama pun sarang kan, mesti ade sawang2 bersarang kat atas ni.. ni nak tanye ni, korang ade bela kucing tak? kalau takde takpe. Kalau yang ade bela tu, korang perasan tak kekadang kucing ni dia ade satu sifat seperti menarik perhatian orang. Dia akan buat orang tertarik dengan die. Macam2 la idea die nak buat. kekadag tu geram sbb nampak comel. kekadang geram sbb menyakitkan hati. contoh kucing saya suka cakar langsir sampai hancur hujung langsir tu tertarik.. kekadang die cakar kaki kite time tido.. ok itu mmg menyakitkan hati.. sabau je la... hehe. Meh tengok kat bawah ni... ade beberapa pic kucing yang kurang kasih sayang cuba tarik perhatian tuan die..

Tengok ni.. nampak mcm bola kan??

nasib baik nampak mata.. kalo tak dah macam ape ntah..

lahai comel.. macam tangan teddy tu

pasan tak eko die. hehe

ok ni kalau tak tgk betul2 serius tak nampak.. sbb kaler dah same

try cari..

carpet home made.. hehe

hurm...

lepasni orang gado dah tak bole ckp mcm anjing ngan kucing lagi dah..

hehe kantoi kat mata tu..



haha..

2 comments:

Joe Haz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gambar last memang terbaik.! haha

Anizz Annisa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..cute !!!

Post a Comment

TABUNG NUFFNANG